Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
Stynka napisał(a):Moja kiszona kapusta jest przekiszona. Co 2 dni ściągam "z góry" i wyrzucam, resztę gotuję (kapusta z grzybami, kapusta z boczkiem, bigos, śląska ciapkapusta czyli panszkraut), a tego z dna - surówki. Trochę mrożę, ale tak ogólnie to jesteśmy bardzo ... kapuściani
Ps. przepis
https://aniagotuje.pl/przepis/ciapkapusta" rel="nofollow
Magda08 napisał(a):ciapkapustę czy jak to zwał znam bo koleżanka u mnie w pracy robiła ona ze Śląska, nie jest to potrawa dla mnie bo przy moim żołądku i flaczkach chyba by się pożegnała z tym światem
Powrót do Nasze hobby, sport, rozrywka , przepisy, porady, diety, kultura itp ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości