przez Anita71 » 17 lut 2021, o 17:02
Dzień przed operacją EKG, badanie krwi, ginekologiczne, w dniu operacji ginekologiczne w obecności ordynatora, może dlatego że wcześniej, tj. w dniu przyjęcia mnie nie widział gdyż była to niedziela, więc badanie i na stół. Przed zero lewatywy, zero środków przeczyszczających, ponieważ sama się "ogoliłam" to miałam to z głowy, inne panie dostały sprzęt do samodzielnego ogolenia. Nie miałam ustalonej na papierze grupy krwi i szpital sam to wykonał, ale tak nie za bardzo im się to podobało , że nie mam kwitu z grupą krwi ale też nikt mi nie powiedział, że muszę mieć. Po nie spałam praktycznie w ogóle, nie mogłam, ból był w drugiej albo trzeciej nocy po operacji chyba trzeciej a pisze, że w nocy, bo wtedy najbardziej był odczuwalny. Co do braku macicy hm... Nie czuję jako taka że jej nie ma ale odczuwam dolegliwości z tym związane, i to te menopauzalne, i te dające mniejsze odczucia przy stosunku. Czuję że pochwa jest inna, macicy mi nie brakuje ale jajników tak. Warto o nie zawalczyć. Ale jeżeli jest prawdopodobieństwo niebezpieczeństwa ich pozostawienia to wiesz trzeba to z rozwagą przeanalizować.