Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
Dziękuję Oliczku:) Staram się
Czytam Was
Jest tu wiele dzielnych kobiet 
i ja Ci ślę przytulasy
i uśmiechasy 
odezwij się proszę.
Z czytaniem Was jestem trochę w tyle. Czas spędzam hodując orchidee i inne roślinki , będąc kobietą domową i w ogrodzie. Nastrój taki sobie
Nadal (jeszcze) pracuję dorywczo. Szykuję się do operacji stopy, teraz lewej, na wiosnę prawej. Halluksy, zwyrodnienia i zmiany ustawienia kości powodują ból. Muszę coś z tym zrobić, póki jeszcze kości mają szansę się zrosnąć. Kobiece sprawy ok, choć atrofia jest i nie sposób tego zatrzymać. Cały czas jesteście w mojej duszy i zawsze będę Wam wdzięczna, że byłyście ze mną w tym trudnym czasie, kiedy poddałam się operacji, na długo przed i długo po:) 

Dziękuję Wam, dziękuje Oliczku. Jesteś, jak mama kwoczka, tylko czasem te kurczaki gdzieś Ci od fruwają na boki. Na szczęście wiele z nich jest nadal z Tobą. Wielki szacun i pozdrowionka dla nich i Ciebie
❤️🐤🐥🌹
ale jak widać od czasu do czasu znajdują drogę do grzędy w naszym kurniku i wpadają w odwiedziny

Zaraz ja wywalę!
przecież ja jej nie zjem, a najlepsze jest to że do spożywki też koszenila jest dodawana.Powrót do Przygotowały się z naszą pomocą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości