I dobrze , ze już końcówka 😀 Ja miałam naświetlania z zewnątrz 25 i 2 brachyterapie a ostatnia to taki prezent pod choinkę ,bo odbyła się 24.12 w Wigilie 🤗 Zdrówka i szybkiego powrotu do lepszej rzeczywistości .
Trochę tego było a ja pomyślałam sobie ,ze to jednak taki prezent w postaci ostatniej rozgrywki z gadem i wybicie go na zawsze 👍🏽Czyli ,wiesz lepszego prezentu nie mogłam sobie wymarzyć 🤗
Teraz mam prośbę do naszej Hugus Leżałam na sali z syrenka która miała nowotwór trzonu macicy o takich oznaczeniach pT1bNxkMO.Prosilabym o rozszyfrowanie tego,nie znam jakie G było
Ana to było badanie źe tak się wyraźe ręczne ,delikatne bardzo przez pochwe i przez odbyt to akurat nie przyjemne czy mi się nie zrobiła przetoka.Nie zrobiła mi się. Wszystko do przeżycia.
W sensie chodzi czy G1,2, czy 3,rozumiem.Te oznaczenia miała dzisiaj na wypisie,ma zobaczyć na wyniku histopatologicznym.Ale chyba nie jest źle,troszkę gorzej ma ode mnie ,bo przeszła radioterapię i 2 brachy,ale bez chemii Dzięki Hugus,zawsze spieszysz z pomocą