Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

wrzesień terminy, ale jestem świeżo po MR to poczekam bo zależy mi na badaniu w moim szpitalu, a nie gdzieś na siłę prywatnie. Trzeba będzie to będzie skierowanie na TK lekarka mówiła że jest możliwość przyspieszyć TK jak jest potrzeba. Co do pochwy, ta ziarnina jest podobno w kikucie pochwy, niby ma się goić. Mam stosować cicatridine, jestem umówiona do tej poradni na marzec i wtedy gin pobierze mi próbkę, wycinek na badanie hispat. Nie kazała używać aplikatora, żeby sobie czegoś nie uszkodzić. 
Cieszę się, ze wszystko idzie ku dobremu, że to tylko torbiele do obserwacji. Większość ludzi ma w różnych narządach torbiele i nawet o tym nie wiemy, jak nie robimy badań. Super, że ziarnina się goi, miejmy nadzieję, że obejdzie się bez lasera czy czegoś podobnego. Bardzo mocno Cię przytulam

. Przytulam
.

oraz hyperintensywna w mapach DWI i ADC sekwencji DWI, bez cech wzmocnienia kontrastowego. W TK coś pisali o wzmocnieniach i pozornym wzmocnieniu, a tu tego nie ma. 

Nie pozostaje nic innego jak czekanie na kolejne kontrole
Zresztą cały czas na coś się czeka
Taki urok życia 

i dlatego chcę czytać Ciebie (nawet jeśli to są źle wiadomości) niż te nic nie wnoszące bezduszne, artykuły, bo za Twoimi postami jesteś Ty i Twoje pomocne wskazówki a tam tylko strach, który niczemu dobremu nie służy. Jesteś wspaniała i bardzo potrzebna, bo często czujemy się zagubione 
Powrót do Trafiłam do Was po operacji usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości