Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

Wczoraj właśnie minął tydzień od mojej operacji.Ze szpitala wyszłam po 3 dobach,teraz długo nie trzymają,jeżeli nic się nie dzieje
Nie martw się na zapas obowiązkami domowymi,ja już dzisiaj ugotowałam pyszna zupkę.Masz już dzieci w takim wieku,że wiele będą mogły Ci pomóc,mąż też na pewno nie odmówi.Najwazniejsze nie odwlekają wizyty i operacji,bo to obróci się przeciwko Tobie.Ja gdybym była operowana wcześniej,na pewno nie miałabym skorupiaka
Operacji nie należy się bać,tylko znaleźć dobrego operatora i będzie dobrze 
Wczoraj właśnie minął tydzień od mojej operacji.Ze szpitala wyszłam po 3 dobach,teraz długo nie trzymają,jeżeli nic się nie dzieje

Tak, do lekarza:)
To z a odwlekanie wizyty u lekarza. Powiem Ci tylko tyle, czas działa na Twoją niekorzyść. Jesteś młodą kobietą i jak te mięśniaki jeszcze urosną. A bierzesz hormony? To zrobią Ci takie cięcie paskudne jak mnie od pępka w dół, albo jeszcze dłuższe do cycków i będziesz chodzić z dwoma pośladkami z przodu..Walcz o siebie Kochana, ja czasu nie cofnę, ale chcę Cię przestrzec, nie chcę, żebyś przechodziła przez to wszystko,co ja i została z tą okropną blizną do końca swoich dni. Proszę Zojka
Posłuchaj nas, idź do lekarza, powiedz prawdę, lecz się...
Może po wynikach badań okaże się, że termin będzie na styczeń?
Zojka
Właśnie na operację, jak dostaniesz skierowanie,.czeka się 3-4 miesiące. A skoro nie bierzesz tabletek, mądry lekarz, że je odstawił, to mięśniaki tak szybko nie rosną. Na pewno nie mają 18cm. Dzisiejszy dzień, to wspominanie naszych kochanych, którzy odeszli i dlatego masz taki humor. Operacja i czas po niej jest do przejścia, gorzej tkwić w takim stanie i nie pomóc sobie. Każda z nas przeżywała to, co Ty i bunt i strach i bezsens życia i wszystkiego..

Powrót do Przygotowały się z naszą pomocą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości