Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

Ja smażyłam na grillu elektrycznym, i podgrzałam na tym grillu też troszku bułę.

.
. 
sobota była
. Ale ziemniaków do pieczenia już mi się nie chciało przygotować
. Był jeszcze pieczony udziec z indyka. Nacieram go solą, majerankiem, oregano, papryka ostra, papryka wędzona, czosnek, olej (taka papka). W niedzielę po południu przyjechałam do Mamci a ona przygotowała ziemniaczki do pieczenia. Bez konsultacji się uzupełniliśmy
.
No chyba, że ziemniaki do kefiru 

KaSta "przy okazji" jazdy do pracy wstępowała na naświetlania

Stynko
jesteście kochane. Dziś właśnie moja kardiolozka w drodze łaski wydała mi wyniki badań, rzuciła okiem i mówi, że od razu widać, że nie ćwiczę !!!! Bo mam bardzo niski dobry cholesterol. Ja na to, że ciągle jestem w ruchu, a ona że nie treningowym. Ma być przynajmniej 30 minut ćwiczeń za jednym podejściem.
.
Mój skorupiak na pewno żywił się moimi troskami, zmęczeniem, tłumionymi emocjami! Wiem, że tłamszenie w sobie, nie jest dobre, ale co z tego, że wiem??? Rok temu po diagnozie na chwilę zwolniłam... a teraz znowu jest jak jest

Powrót do Nasze hobby, sport, rozrywka , przepisy, porady, diety, kultura itp ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości