Jesteś odważna
A miałyśmy Cię po nich poznać
Mam nadzieję, że po poprawce będziesz zadowolona i pokażesz nam efekt, który Cię zadowoli
Nie smutaj się
Jeszcze nie raz będzie okazja się spotkać
Teraz najważniejsze, żebyś się uporała z problemami zdrowotnymi, reszta jest mniej ważna, dlatego życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia 🙏

Moje włosy były długie i ciężkie. Wiązałam je, od gumek i spinek bolała mnie głowa i czułam dyskomfort. Tak, były piękne. Ale raczej dla młodej dziewczyny. Tęsknię za nimi, ale cenię teraz komfort i wygodę. Moja tarczyca naciska mi na krtań, kiedy miałam kitkę lub koka, czułam, jakby tarczyca jeszcze mocniej uciskała. Podobne uczucie przy golfach i szaliku. Nie wiem, jaki związek ma koński ogon i ciągnięcie przez gumkę z dyskomfortem w tarczycy. Ale u mnie miał. Nawet w krótszych włosach jestem tą samą osobą. Jestem wolna, ha ha...

wirtualnie
Nie miejcie żalu, ale wolę nie wstawiać swojego zdjęcia, bo nie chciałabym być rozpoznana prze pewne osoby, które dały mi popalić... A ja piszę o wszystkim szczerze, wolę pozostać w ukryciu, ale może kiedyś spotkamy się w realu, w końcu Mazury nie tak daleko od Warszawy...