Tyle w nim uśmieszków, że już przed poczytaniem domyśliłam się, że nie jest źle

Oby tak dalej, najważniejsze, że siedzi i nie uczula, na resztę jeszcze cierpliwie poczekaj, a uśmieszków ciąg dalszy z pewnością zobaczymy
Spokojnej nocki Ci życzę

Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

Bulbinka

cieszę się że tak mnie wspieracie to bardzo miłe z waszej strony,dziękuję
i
nie nie będę aż tak strasznie płakać dobrze powiem wam wczoraj
tak wczoraj tak byłam słaba przez cały dzień że coś okropnego a gorąc taki za aż policzki miałam różowe
do tego nie dałam rady się sxhylić ponieważ miałam wrażenie że coś mi w głowie pęknie więc pranie wieszając kucałam no wiem śmieszne trochę no ale jakoś trzeba sobie radzić
jak już mam sie do końca wyżalić / nie wiem dlaczego tak nie mogłam spać w nocy jak po przyklejeniu pierwszego plastra fEM7 a dzisiaj kości mnie bolą oj bolą więc nasmarowałąm się maścią naproxen czy coś w tym rodzaju i zaraz idę się wygżewać pod pod kołuderkę
dobrze że się zgodziłam bo najpóxniej za 2 lata znów mósieli by mnie ciąć
/ ale tak mi się przypomniało jak lekarz mi mówił 5minut przed operacją że kości panią boleć będą i głowa i słabo będzie serce nie ok pracować itd. itp. no po cześci miał racje ale przed operacją też miałam podobne dolegliwości może nie tak dokuczliwe jak teraz ale były.Tak mnie teraz na rozmyślanie wzięło jak mam problem z dobraniem htz plastrów.Mam nadzieję że was nie nasta raszyłam,każda z nas jest inna i każda inaczej reagóje na leczenie a jak widzę to nawet są takie syrenki które w ogóle nie stosuję htz leczenia hormonalnego.
pozdrawiam spokojnej nocy wszystkim

usunięta macica 1 marzec 2011.łódzkie..1965..

tylko rehabilitacja płatna
a przynajmniej złagodzi objawy
nom mam nadzieję między innymi dzięki WAM
ŻE będzie ok
pozdrawiam

.
.
) ok 

cóż taka uroda,poszła bym na rehabilitację botakjak pisałam w innym dziale,mój ogólny lekarka ma specjalizację reumatologa i na pewno dała by skierowanie tylko że to wszystko kosztuje
i to dość sporo,mam nadzieję że więcej dolegliwości po tej operacji się nie rozwinie,nikła nadzieja ale zawsze
dalej nawet nie chcę pisać co by jak by
jednego się nauczyłam od was nie zadręczać siebie i innych swoimi problemami ,,,,,,pożyczycie mi czasem waszego optymizmy choć kropelkę
tyle go w sobie macie 

A co do przebarwień i bólu, to Ci nie podpowiem dlaczego tak się dzieje. Trzymaj się dzielnie, mam nadzieję, że będzie tylko lepiej

) to zawsze rodzinny może Ci przepisać takie same leki i szybciej pomoże uporać się z problemem, przynajmniej do czasu wizyty u specjalisty 

wy też macie różne problemy i dolegliwości a ja tylko o sobie
nie ładnie z mojej strony przepraszam.Naprawdę współczuję każdej którą bolą kości bo to coś okropnego hmm ja jak ciągle coś boli to tak sobie myślę że przecież są ludzie którzy jeszcze bardziej cierpią dla których czasem nie ma ratunku
a mnie poboli poboli i kiedyś przestanie prawda
więc nie ma co się bardzo nad sobą użalać.
mam nadzieję że to nie uczulenie
a tutaj służba zdrowia działa
bez komentarza.....do większego miasta mam 30km i są tam takie kolejki że nawet znajomości nie pomogą.zrobiłam co mogłam oczywiście z waszą pomocą teraz mogę tylko czekać na efekty i prościć Boga żeby było dobrze i wierzyć w lepsze jutro
jejku ale się rozpisałąm Pozdrawiam Was wszystkie dziękuje za porady spokojnej nocy ja też idę spaćPowrót do Pytania i wątpliwości dotyczące stosowania terapii hormonalnej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość