Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

Póki co mnie rozwód z plasterkami nie wychodzi 

a jednak cierpliwie znoszą te huśtawki temperatury

Mogły też u mnie wystąpić po zastrzyku hormonalnym Decapeptyl Depot, ale nie wystąpiły. Pytałam kiedyś o to moją ginekolog z ( ..........) i powiedziała mi, że to jest bardzo indywidualna sprawa i objawy mogą, ale nie muszą wystąpić i mogą mieć różne nasilenie i że zależy to też od nastawienia kobiety. Lekarka, która była przy mojej operacji powiedziała, że jeśli w ciągu trzech dób po operacji nic się nie działo, to i później też nie będzie. A może to jest też kwestia wieku i wszystko jeszcze przede mną? Na najbliższej wizycie zapytam ginekologa, jak to może ze mną być.

,dostałam wtedy tabletki LADY BON ,pomogły po ok miesiącu ,objawy meno całkowicie zniknęły ,potem przerzuciłam się na plastry ,jak większość syrenek ,trochę miałam kłopotów z utrzymaniem plastrów na ciele ,jakoś się przyzwyczaiłam.Też działały na meno dobrze .
,nie miałam objawów wypadowych ,więc postanowiłam całkiem odstawić HTZ ,Nie przyklejam plastrów od początku wakacji ,wiem ,że może to nie najlepszy czas na to ,bo upały .ale nie mam na razie objawów meno ,zobaczymy jak będzie dalej

). Czy możecie mi podpowiedzieć o co powinnam zapytać i na co zwrócić uwagę?

Powrót do Pytania i wątpliwości dotyczące stosowania terapii hormonalnej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość