Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
z pewnością będziesz w lepszej formie, czego Ci życzę z całego serca
Mogę nadal spokojnie się oklejać, a za tydzień idę na mammografię i zobaczymy co tam słychać 
. Teraz przynajmniej można spokojniej podchodzić do tego tematu
.

.
Ja htz zaczęłam stosować miesiąc po operacji w pierwszej kolejności dostałam plastry Oesclim 50 po których czułam się rewelacyjnie po prostu tak jak bym nie miała żadnej operacji niestety niestety pojawiło się uczulenie na plastry a w zasadzie składnik kleju na jakim są robione te plasterki lekarz mi je odstawił a przepisał Vagifem 10 mikrogramów (pytałam już wcześniej czy któraś z pań miała może ten lek vagifem 10 mikrogramów ale widzę że chyba nikt go nie stosował
) przy vagifemie znowu czuję się badzo źle tak więc lekarz dał mi receptę na Fem 7 (chyba plastry)
mam takie pytanie do pań które stosują fem 7 karmagula podobno przy tych plastrach są nie fajne efekty uboczne nadmierne owłosienie,wypadanie włosów,i inne skórne problemy pytam ponieważ problemy z włosami i skórą już mam
może powiecie ze to są głópoty i zdziwjam martwiąc się czy czy będę miała mniej czy więcej włosów a dla nie to ważne / wątrobę już mam marną o żołądku nie wspomnę a z jednym nowotworem już miałam do czynienia 

Roszpunka 
pomimo tego co napisałyście o plastrach ja boję się okropnie efektów działania Fem 7 mam nadzieję że będę się lepiej czuła i mnie nie uczuli klej,bo jak na razie to czuję się okropnie zimno gorąco dreszcze a do tego nerwy niewiadomego pochodzenia
ten Fem7 jest w zasadzie moją ostatnią deską ratunku,jedna z syrenek napisała że są jeszcze jakieś zastrzyki zapytam o nie lekarza.Problemy z cerą z owłosieniem
i tak już mam plamy na twarzy właśnie po hormonach staram się nie przebywać na ,,ostrym,, słońcu i cały rok krem z filtrem 50+ tak już mam i nie życzę żadnej pani takich problemów wręcz przeciwnie obyście się kobiety czuły jak najlepiej

.

Bulbinka
. Chcę zużyć tabletki, które mi zostały. Zaczynam czuć poprawę samopoczucia
. Pozdrawiam 

Może faktycznie zadziałała psychika

Powrót do Pytania i wątpliwości dotyczące stosowania terapii hormonalnej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość