Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

tylko jak z nóżką ? Jest szansa, że ból się uspokoi ?
.
. Zacznę jak się wykuruję z przeziębienia. Przynajmniej zastrzyki, bo na rehabilitację są długie kolejki. Na razie łykam tabletki i trochę jest lżej.

Bulbinka
. Wam również życzę zdrówka.

. Masz rację wiek w tym przypadku odgrywa duże znaczenie. Tobie również życzę z całego serducha, abyś bezstresowo osiągała kolejne pułapy
.
). Okazuje się, że ryzyko ewentualnych niekorzystnych skutków htz może ale nie musi wystąpić w przypadku długiego okresu stosowania i nie ma tu większego znaczenia wiek. Bezpieczny jest okres stosowania do 5 lat, chociaż wiele kobiet stosuje htz dużo dłużej i nic się nie dzieje. Trzeba regularnie się badać. Natomiast pewna grupa kobiet w ogóle nie ma tych męczących objawów meno i dobrze się ma bez hormonów. To sprawa bardzo indywidualna. 
poty ,kolory itp 
Bulbinka
Nie wyobrażam sobie życia bez nich a i moje żyły są w zgodzie z nimi, cycki też więc na razie je spokojnie kleję. Przed miałam dokładny pakiet badać na zakrzepicę i były w normie. Myślę,że tak pozostanie

Powrót do Pytania i wątpliwości dotyczące stosowania terapii hormonalnej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość