Dobrze, że jest takie forum i dobrze, że jesteście Wy dziewczyny. Pozdrawiam mocno!
Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
Dobrze, że jest takie forum i dobrze, że jesteście Wy dziewczyny. Pozdrawiam mocno!

Porządki były robione nie "po mojemu", ale jak widać nikomu odrobina więcej kurzu nie zaszkodziła
Musisz dać sobie szanse na tą odrobinę takiego zdrowego egoizmu, a rodzinie szanse Ci pomóc.
W każdym razie życzę Ci żeby tak było i pozdrawiam serdecznie 

Forma w miarę dobra, chociaż jak za długo się kręcę po domku to brzuch jeszcze trochę ciągnie. Od lipca wracam do pracy, lekarz się zgodził pod warunkiem, że nie będę dźwigać. Pracuję w bibliotece wyższej uczelni więc trochę książek i czasopism wielkoformatowych do noszenia jest, ale dostanę osobistego wolontariusza do dźwigania, hehe!
W domku fajnie, ale syn wyjeżdża na obóz z harcerzami a córa śmiga od koleżanki do koleżanki świętując zakończenie gimnazjum więc już trochę mi brakuje wyjścia z domu i ludzi.
Pozdrawiam Was baaardzo serdecznie!
Bardzo się cieszę, że wszystko w porządku, a Twoja forma rzec można chyba doskonała, skoro już masz w planie od lipca wrócić do pracy
Dziewczyny z pewnością Ci powiedzą, że to za wcześnie i ja się pod tym podpiszę .... ale sama wiesz co dla Ciebie najlepsze 

Słowo! Pozdrawiam Was wszystkie gorąco i życzę dużo zdrowia.
jednak uważaj ...bardzo Cię proszę 
Bulbinka
Dam Wam znać jak mi poszło. Gorące uściski dla Was wszystkich!

usunięta macica 1 marzec 2011.łódzkie..1965..
Z mojego doświadczenia to było tak, że przez pierwszy miesiąc czułam się chora, w drugim miesiącu było w kratkę, w trzecim miesiącu dopiero poczułam się jak przed operacją chociaż ciągle "nasłuchuję" z tamtej strony czy coś się złego nie dzieje i martwię się każdym pieczeniem, swędzeniem, ciągnięciem, ukłuciem itd. Naprawdę potrzeba czasu na dojście do siebie. Najważniejsze, że wyniki prawidłowe. Dużo zdrówka. I potwierdzam do znudzenia - nie wolno dźwigać !
Powrót do Najczęstsze dolegliwości po usunięciu macicy i jak sobie z nimi radzić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość