Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

oj , przecież wiem,że nie chciałaś "napędzić mi stracha"tylko ukierunkować
Pomacałam po brzuchu,ale nie "wymacałam"
niczego. Olikku ja mam też "czuły" szew przy dotyku, dzisiaj po południu to piekło jakby to było kilka dni po zabiegu.Widocznie tak musi być. W styczniu wybieram się na kontrolę do pani doktor,która mnie operowała- może będzie usg?- oby.Syrenki co jaki czas robicie np. badanie krwi?

Chyba gotowa jestem na "drugi" raz.
Życzę wszystkim Syrenkom pozytywnego nastawienia do naszych problemów - zdrooooowia 

.
ja miałam kiedyś w pracy, chyba ze dwa razy, taki ból ostry w prawej pachwinie, że nie wiedziałam co to może być, ale zdarzyło się w czasie kilkugodzinnego siedzenia przy biurku, a ból był tak ostry, że nie mogłam się dobrze wyprostować, ból trzymał co najmniej pół godziny a może dłużej
już nie pamiętam dokładnie, tylko, że byłam już ponad 2 lata po operacji, nie wiem jaka była tego przyczyna, bo jakoś samo to przeszło i jak na razie więcej się nie zdarzyło, pozdrawiam i życzę dużo zdrowia

.Mam przyjechać za tydzień bo nie dał rady ,próbował,ciągnął inic. Tak bolało że całą drogę płakałam .Po powrocie do domu poszłam spać bo nie byłam w stanie nic robić,boję się że za tydzień będzie powtórka z rozrywki

.Dzisiaj wybieram się do NFZ i zobaczę czy uda mi się coś zmienić w moim skierowaniu .Trzymajcie kciuki ,a wszystkim Syrenką życzę zdrowia i cierpliwości,której mi czasem brak

Powrót do Najczęstsze dolegliwości po usunięciu macicy i jak sobie z nimi radzić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość