Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

mam nadzieję, że Ciebie to nie dotyczy

, dziś byłam na wiz.kontrolnej i jest jakby ok
i oby tak dalej... Pozdrawiam wszystkie Was dziewczyny 

Jestem już przeszło 5 tyg.po operacji(usunięcie trzonu macicy z jajowodami)...jak ten czas szybko leci i goi. Wynik Hp jest ok więc tylko się cieszyć. Po 35 dniach zwolnienia poszpitalnego planowałam wrócić do pracy (jestem sprzedawcą w Salonie Optycznym), może nie byłoby żle... Czułam się naprawdę dobrze, choć jak sobie trochę więcej "podreptałam" to odczuwałam jakby "ból nie ból". Lekarz na wizycie kontrolnej sam zapytał czy chcę zwolnienie, nie byłam do końca przekonana ale koniec końców dostałam jeszcze 20 dni zwolnienia. I była to dobra decyzja! Czuję jak rzeczywiście z każdym dniem jest jeszcze lepiej. Dzięki Wam Kochane Syrenki, szczególnie Olikkk
, przetrwałam ten trudny czas, uspokoiłam się, gdy przeczytałam posty dziewczyn które mają dużo poważniejsze problemy (będę o Was pamiętać w modlitwie). Dziękuję baaardzo!!! Znalazłam tu tyle ważnych informacji i porad. Przepraszam, że się tak rozpisałam
i może nie w tym miejscu gdzie by należało...Mam jeszcze pytanie, lekarz tydzień temu stwierdził, że nie rozpuściły się jeszcze wewnętrzne szwy( mam takie supełki jakby w środku) i zalecił robić ciepłe okłady (termofor), czy też miałyście podobnie? BIAŁY JELEŃ zagościł w mojej łazience na dobre...używam jeszcze kremu Cicatridina na bliznę. A póżniej zobaczymy...Pozdrawiam gorąco z deszczowego Białegostoku

do czego bardzo zapraszam

Powrót do Najczęstsze dolegliwości po usunięciu macicy i jak sobie z nimi radzić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość