Życzę Ci powodzenia i szybkiego powrotu do zdrowia

Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

Wujek google dziala 
tak, mam u siebie. Chlopak byl fizjoterapeuta i dwa lata temu skonczyl studia doktoranckie w Berlinie. 

Znalazlam u siebie 3 gabinety tego typu. Nie sadze, zebym dostala skierowanie od rodzinnej-przeszlam juz rehabilitacje i dala mi skierowanie do sanatorium. Pewnie trzeba bedzie to ogarnąc prywatnie.
Nie mam blizny... 
tylko trzy male punkciki
Powiedzial, ze mialam operacje po prawej stronie, na tej i tej wysokosci
:D

i już
przeczytałam chyba wszystkie posty dotyczące bólu brzucha po operacji i nie do końca znalazłam swój przypadek. U mnie jest tak dziwnie (albo normalnie:D), ze boli mnie najbardziej przy zmianie pozycji z leżącej na stojąca lub siedząca. Muszę wtedy chwile poczekać i mam wrażenie, ze układają mi się wnętrzności. Czy to jest normalne? Dziś jest w ogóle jakiś słaby dzień, bo oprócz tego ze boli mnie cały brzuch nawet na leżąco i chodząco to jeszcze plecy. Ehhh wiem, ze to dopiero drugi tydzień po operacji, ale chciałabym żeby już było choć trochę lepiej. Od trzech dni staram się nie brać żadnych prochów przeciwbólowych a dziś się pewnie złamie :/
Ps bardzo mnie pocieszyliśmy z tym wychodzeniem na 6 piętro. Ja wczoraj przedwczoraj przeszlam 2 kilometry i potem patrzyłam jak mnie kaczki przeganiają 
Ale żadnych dolegliwości nie było, co ucieszyło mnie ogromnie. Także cierpliwości, odpoczywaj, jak teraz się pooszczędzasz, to szybciej dojdziesz do siebie i pokażesz tym skubanym kaczkom kto tu jest strusiem pędziwiatrem! 

Powrót do Najczęstsze dolegliwości po usunięciu macicy i jak sobie z nimi radzić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości