Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

hahań nastroju nie miałam mimo ciachnięcia jajników.Za to upierdliwe poty dopadły mnie od szóstego tygodnia.

Ja wspomagałam się ziołowymi preparatami (teraz jakoś zapominam
), pomagają ale co jakiś czas trzeba zmieniać. Ważne by kupować je na bazie jednego składnika, tzn np: raz na bazie lnu, jak przestanie działać zmienić, na inne na bazie np: soi itd. Lepiej nie kupować takich, co mają wszystkie składniki, bo jak się organizm przyzwyczai, to nie ma na co zmieniać
Pozdrawiam 
Witaj Asiu ja nie miałam wachania nastrojów związanych z operacja,miałam je po,ale to z zupełnie innej przyczyny.Życzę jutro dobrych wyników i z pewnością takie będą,nie może być inaczej.Pozdrawiam.
nawet nie potrzebny jest mi psycholog do ktorego chodzilam.

Witaj Asiu, zycze Ci samych cudownych humorkow
ps.nie moge doczytac, jak to sie stalo, ze w tak mlodym wieku musials przejsc tak a operacje ???
Pozdrawiam cieplo. 

Asiulka i super tego potrzeba,kontaktu z innymi ludzmi,wyjscia do ludzi.Dobrze zrobiłaś,że dałaś się namówić.Najważniejsze samopoczucie,a to było chyba dobre skoro zdecydowalas się na to wyjscie.Poizdrawiam.
. Musisz nabrać pozytywnej energii, uwierz w siebie, że już po najgorszym teraz tylko dobre dni przed Tobą! spotykaj się z ludźmi - otwieraj na "nowe" i oddychaj pełnym biustem!
znalazłaś już...tu na forum:) pozdrawiam
Powrót do Najczęstsze dolegliwości po usunięciu macicy i jak sobie z nimi radzić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość