Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
. Jak wasze samopoczucie ja staram się się jakoś funkcjonować i dużo nie myśleć co będzie .Jest mi lżej jak czytam wypowiedzi dziewczyn które są po i czują się dobrze ,to wtedy wierzę że u mnie też tak będzie.Z jednej strony chciałabym żeby było już po ,bo to czekanie jest najgorsze.Dziewczynki a po łyżeczkowaniu kiedy dostałyście okres , bo ja miałam 17 kwietnia łyżeczkowanie do tygodnia trochę krwawiłam potem plamiłam po 2 tygodniach dostałam silnego krwotoku potem pojawiało się plamienie ale na razie cisza siedzę jak na szpilkach i nie wiem kiedy mogę się spodziewać.

no ale to nie ona tam spała 

no tak , coraz gorzej z olikkkiem 

, dla mnie osobiście czas przed operacją był chyba najgorszy w życiu, psychika mocno siadła... Dzięki Syrenkom wiedziałam co zabrać do szpitala, choć byłam 2 miesiące wcześniej na konizacji... Tu miałam wsparcie i wiedziałam że w czasie operacji myślą o mnie. 

.Margo ja też Cię witam. Olikk jeśli chodzi o nocleg to jest to apartament na 18 piętrze z widokiem na warszawę ,57m dla 5 osób około 3 km od starego miasta ,jeśli wszystko będzie tak ja w opisie i ogólnie ok to dam Wam namiary ,może ktoś skorzysta a jak będzie źle to i tak Wam napiszę 

Powrót do Usunięcie macicy przez pochwę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość