Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
Dla wszystkich z podobnymi problemami
na szczęście!!!
ale ja na razie piszę artykuł na konferencję, którą mam w przyszłym tygodniu. Więc trzymajcie kciuki, żeby naszło mnie natchnienie
, bo na razie nachodzi mnie tylko lenistwo. Życzę wszystkim dobrego dnia 

Bulbinka
, to na już
a na przyszłość za szczęśliwe rozstanie się z torbielami, i tego życzę wszystkim borykającym się z torbielami obojętnie czy znajdują się w dolnych, czy w górnych partiach
Tak na marginesie, u mnie w dolnych partiach nie mają się już gdzie zadomowić
, ale w górnych mają się dobrze po obu stronach
Trzymajmy się więc razem
i nie poddawajmy przeciwnościom losu 
Syrenki

...chyba już czas je znowu skontrolować..
,a kiedyś słyszałam taką opinię,że jak nie ma okresu,to torbiele zanikają...jakoś u mnie od dwóch lat nie chcą zniknąć.. 
usunięta macica 1 marzec 2011.łódzkie..1965..
dziewczyny , napiszcie proszę,czy zażywając swoje leki na torbiele / ja łykam Duphaston / pogorszył się Wam stan skóry tzn macie wypryski, krosty, zgrubienia ??? zaczęły pojawiać się u mnie już po operacji, głównie na plecach a teraz atakują dekolt i okolice piersi
szczerze brzydko to wygląda a tu upały, ciałko marzy o chodzeniu w bluzeczkach bez ramion a bąble widać i z przodu i z tyłu
pewnie jest to związane z gospodarką hormonalną ale mój lek jakby jeszcze ten stan zaostrzał
napiszcie proszę czy też coś takiego miałyście 

a po drugie jak dla mnie nieestetycznie jakoś wygląda, przypomina trądzik tylko bez ropnych wyprysków, czasami jeden dwa się zdarzą, reszat raczej podskórna, grudkowata taka.....

ale się zesmuciłam
wciąż byłam pełna nadziei,że tablety pomogą,że się zmniejszy, wchłonie a tu ach..... dostałam teraz Orgametril, którego tak nie chciałam brać bo boję się skutków ubocznych, o których poczytałam i słyszałam ale wyjścia nie ma bo dziadostwo rośnie.... dowiedziałam się,że na 20 osób Duphaston pomaga 19 - ja jestem tą 1, której nie pomógł....co za pech 
bo mnie to nie dotyczy...
Ja w ogóle miałam zawsze skłonność do różnych wykwintów, mam cerę mieszaną i naczynkową, ale zauważyłam, że po operacji problem się nasilił:-( Już zainwestowałam w droższe kosmetyki, jest jakby lepiej, ale mimo wszystko.....czuję się jak dojrzewająca nastolatka 

Powrót do Torbiel na jajniku po usunięciy macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości