przez Ewa1957 » 28 lis 2022, o 23:01
Witam Cię ASAJ75 i Wszystkie Syrenki 😊,🥰 Po wielu telefonach i mailach do mojego szpitala. , w piątek 25.11.(operacja była 23.09) doczekałam się informacji telefonicznej na temat moich wyników. Jest wszystko dobrze. nie ma żadnych podejrzanych zmian ,,,🤗🤗.Kontrola za rok , gdyby coś się działo to natychmiast mam przyjechać. Oczywiście ogromnie mnie to ucieszyło , ominęła mnie chemia , naświetlanie .pozostała tylko kontrola. Wszystko jest dobrze , ale żeby nie było tak pięknie , nadal nie wiem co mam dalej robić z moim obciążeniem genetycznym . Lekarz , na moje pytanie oświadczył , że w obecnym szpitalu do poradni genetycznej muszę czekać na rejestrację około roku. Moja mutacja genetyczna dotyczy piersi , jajników ( już na szczęście nie mam ) nerek, jelita grubego ,tarczycy i prawdopodobnie innych narządów. Lekarz genetyk , który zlecił badania i przekazał mi wyniki , zakończył procedurę i oświadczył , że teraz muszę z wynikami udać się do lekarza rodzinnego lub onkologa. I tyle mam informacji .Szukam w Internecie jakiś wskazówek co dalej ? Życie ze świadomością , że noszę w sobie to dziadostwo i nic z tym nie robię , wcale mi się nie uśmiecha . Ale , nie ma ci narzekać , jestem i tak bardzo szczęśliwa że święta spędzę z rodziną ... a potem pomyśle co z tą mutacją genetyczna zrobić. Życzę Ci ASAJ75 i Wszystkim Syrenkom dużo zdrowia samych dobrych wiadomości i ,spokojnych Świat 💓💓 Oczywiście będę się odzywała i pisała co dalej ze mną .. Uściski dla Wszystkich ,,🤗🤗🤗♥️♥️♥️