przez ASAJ75 » 5 lis 2024, o 20:22
Zemma, spokojnie, Twój lekarz to niefachowy buc. Są na to o czym piszesz wspomagacze.
Ale pozwól że dopytam. Ty masz tylko macicę usuniętą? Jajniki również? Jesteś w czasie menopauzy? I z jakiego powodu miałaś operację?
Kup globulki w aptece Mucovagin. Używaj na noc przez przynajmniej dwa tygodnie. Potem regularnie, ale coraz rzadziej. Możesz też na zmianę z probiotykami dopochwowymi, musisz zregenerować i nawilżyć pochwę. Szybko poczujesz poprawę. Piszesz, że 3 x próbowałaś, no niestety, trzeba częściej, bo pochwa musi być regularnie rozpychana, by nie było dyskomfortu. A przed sexem używajcie oboje z partnerem żelu intymnego, ale nie durex, bo to gadżet erotyczny jest, tylko takiego porządnego z apteki, z kwasem hialuronowym, lanoliną- one nie pachną, nie pieką( ale uważaj, bo są rozgrzewające i te trochę pieką) i dają fajny poślizg. No i mi pomaga , ale ja jestem po chemioterapii i radioterapii, używanie dwa razy w tygodniu przy prysznicu irygatora. Pielęgniarki kazały mi kupić taki gruszkowy , wypełniam go ciepłym zaparzonym rumiankiem- rozkleja pochwę.
Powodzenia! Wytrwałości i cierpliwości. Facetowi powiedz, że co nagle to po diable. Musi Cię przed wszystkim porządnie przygotować, czule i z miłością. Szybkie numerki na razie nie dla Was.