Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

Kochana ,nie wybiegaj za daleko w przyszłość po operacji.Rozumiem ,że masz w głowie kołomyje i dosłownie myśl przeplata się z myślą,ale spokojnie...Każda z nas jest inna ,każda z nas inaczej odbiera pewne niedogodności.Na przykład dziewczyny po operacji używały określenia:cierpienie.Natomiast ja ujmuję swoje dolegliwości pooperacyjne jako...pobolewanie.Bardziej doskwiera mi niemoc w domu,bo trzeba się oszczędzać ,a ja już bym chciała normalnie funkcjonować-gotować na całego ,prac ,robić zakupy ,prasować.Zawsze lubiłam swoje domowe prace może nie miłością bezgraniczna ale fajnie mi było w roli gospodyni.Teraz nie pozostaje mi nic innego jak CIERPLIWIE czekać aż organizm da sygnał:możesz trochę więcej , jeszcze więcej itd.

Zniknęło moje utrapienie czyli bardzo bolesne miesiączki, zniknęło PSM i związane z tym wahania nastroju i dyskomfort fizyczny. Teraz już nie układam życia w zależności od okresów powiem więcej, już zupełnie zapomniałam, ze one komplikowały mi życie.No ale od mojej operacji mięły już ponad 2 lata. Nie mam problemów z życiem intymnym, nie bolą mnie piersi.

Jak Twoje zdrówko
jaki masz nastrój, czy coś wiadomo bliżej o terminie operacji, odezwij się kochana
chociaż pewnie czas masz wypełniony o brzegi, bo w końcu trójka dzieciaczków to jest co robić 

Nic się nie bój, będzie dobrze. Termin wyznaczony, to może wreszcie będziesz czuła się komfortowo i dolegliwości miną. Jesteś jeszcze taka młoda, ale skoro nie ma innej możliwości leczenia to musisz to przejść. Teraz odpoczywaj, relaksuj się, spędzaj miło wakacje a później mocno zaciśniemy kciuki i będzie dobrze. Jesteś dzielną kobietą. Buziaczki dla Twoich chłopaczków, dobrze że już choróbsko odpuściło 

dobrze, że masz już wyznaczony termin operacji i cieszę się, jesteś tak pozytywnie nastawiona, chociaż tak wiele już przeszłości, pozdrawiam i życzę dużo zdrowia 

Powrót do Plastyka pochwy z usunięciem macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość