Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

Ja to wszystko przeczytałam dawno wszeż i wzdłuż
dużo piszą syrenki ale po innym rodzaju operacji, ale nic konkretnego w mojej kwestii, poza tym ze trzeba dluzej czekac. No nic, jutro mam kolejną kontrolę, tyle ze jestem pewna ze powie ze juz mozna. Mowilam ze juz miesiac temu powiedzial ze moge wszystko oprocz 2 rzeczy: dzwigania powyzej 10 kg i wspolzycia. Reszta dozwolona😊basen, rower, taniec, gorska wspinaczka👍i bylam tydzien temu na basenie pierwszy raz...i na wkladaczce brunatny kolor, malutko ale byl, i tylko 1 dzien, chociaz nic mnie nie boli, a moze nie powinnam na tej zjezdzalni zjezdzac
A moze to tylko przypadek bo mowil ze w drugim miesiacu rozpuszczaja sie szwy i moge nawet plamic.
. Wszystko mamy w głowach
. Jeżeli łączy Was nie tylko seks ale też i uczucie
to obydwoje wyjdziecie z tej próby zwycięsko.

. Dlaczego mi tak powiedział ? A może ja mam tam coś nie tak
Wyjałowił mi moją pochwę i zgonil na uczulenie, ile on mi kazał dziewczynki tam rzeczy wkladac, o ja biedna
. I jeszcze mojego ukochanego będę kłuć bo już mu nie wierzę że mi wszystko wyjął
. Ratujcie syrenki😢

i obyś trafiła do lekarzy, którzy Ci w końcu pomogą!!
. Niepokoi mnie też ten ból w podbrzuszu,a moze tam tez mam jeszcze swieża ranę? A moze to tylko moja glowa...Jedno co bylo fajne, ze po stosunku usunąl mi sie lek albothyl😊Jak myslicie? Wszystko ok u mnie? A moze za wczesnie to zrobilam? I znow czekac, czy probowac? Dostalam pozwolenie przeciez, mam tylko kontrole za miesiac ale z powodu torbieli. Kurcze, 4 miesiace dla zdrowego faceta to bylo dlugo, a to jest "swiezy" związek😕
i niech tak zostanie 🙏 
Powrót do Współżycie po usunieciu macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość