Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

Bulbinka
Często tak mam 

Oczywiście tego Ci nie życzę, a ponieważ jesteś młodziutka, to mam nadzieję, 
Nadal czuję cykle....mam te dni "przed okresem" kiedy czuję się nabrzmiała i napompowana wodą, mam apetyt za troje, szczególnie na słodkie, a potem przychodzą te dni kiedy praktycznie wmuszam w siebie jedzenie i nie ciągnie mnie do słodkiego (wtedy też następuje spadek wagi) Tak miałam zawsze przed operacją, więc to mnie raduje.
jest naprawdę tak samo jak było przed!!

Bulbinka
a sprawy intymne ....zajrzyj do wątku o naszych pierwszych razach po operacji
mnie pani doktor zapisała takie globulki cicadrina używałam ich po operacji czułam, że tak potrzebuje ale teraz juz oki nie muszę(no może czasem raz na 3-4 tyg)!Głowa do góry uśmiech na buzkę ciesz się życiem i rodzinką !!!Wszystkiego dobrego Tobie życzę
zdrówka

bo rzadko zaglądam. Ale spieszę z odpowiedzią na Twoje zapytania. Jeśli chodzi o pracę jajników w moim przypadku pracują prawidłowo, choć trzykrotnie na lewym jajniku (strona po której miałam większość obrażeń spowodowanych krwiakami) miałam już torbiele krwotoczne (podobno to norma to takiej operacji). Po przeleczeniu hormonalnym, zniknęły. Lekarz, który mnie prowadzi twierdzi jednak, że torbiele te leczy się hormonalnie dopiero jeśli nie znikną samoistnie w ciągu 3 miesięcy. Mnie bardzo bolał ten jajnik, więc hormony włączyliśmy wcześniej. Jeśli chodzi o odczuwanie w ciągu "cyklu", to jest tak jak przed operacją tzn. jest śluz, jest ból owulacyjny. Niedawno robiłam też badania poziomu hormonów i endokrynolog stwierdził, że przy takich wynikach "starczą do menopauzy".
Wiem, że dla Chinki jesteś teraz najbardziej kompetentną i potrzebną duszyczką

I dobrze. No i gratuluje spadku wagi, to też jest motywujące, że jednak można. Zresztą sama pewnie o tym wiesz. Pozdrawiam Cię cieplutko

Powrót do Usunięcie macicy z powodu komplikacji okołoporodowych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość