Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
jesteś młoda i masz zostawione jajniki. Operacja oszczędzająca była właśnie po to, aby uniknąć przedwczesnej menopauzy. A niektóre kobiety w ogóle jej nie odczuwają. To bardzo indywidualna sprawa. Nie zamartwiaj się na zapas kochanie i żyj pełnią życia. Pozdrawiam cieplutko

Ja się miewa nasza młodziutka Syrenka i mamusia
Opowiedz o swoim dzieciątku i jak Twoje zdrówko i czy wątpliwości jakie miałaś nie za bardzo Ci dokuczają 

Jest mi niezmiernie miło, że znalazlam w Was oparcie.

... córcia daje Wam popalić, ale takie energiczne dzieci są bardzo inteligentne i dobrze sobie dają radę w życiu.

a potem do syrenek...W wyniku komplikacji okołoporodowych, macicy couvelaira usunięto mi macicę i zmianę na lewnym jajniku (była tam torbiel z gruczołowatym płynem o wielkości 3cm). Byłam wczoraj na usg i znów lekarz zauważył torbiel, tym razem na prawym jajniku o wielkości 4cm. Martwię się strasznie, bo powiedział, że jeśli to jest torbiel to będzie musiał mnie znów ciąć. ... Czy kochane Syrenki też miałyście problemy z powracającymi zmianami na jajnikach?
ale bez umowy

ale może uda się wyleczyć farmakologiczne
i tego Ci życzę

Powrót do Usunięcie macicy z powodu komplikacji okołoporodowych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość