Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
) Żal, że nie trafiłam na tydzień złotej pięknej jesieni
, no cóż byle tylko nie padało, humor mam z reguły zawsze
. Damy radę, super że poznamy się z Aneczką, zawsze to"siostra" i taki prawie rodzinny wyjazd
nam wyszedł.
ja juź się nauczyłam pakować- tylko sportowe ciuchy, jedno ubranko na miasto bo imprez tanecznych nie zaliczam. No i szlafrok na wszelkie zabiegi wodne. Nie cierpię rozmoczonego ciała wbijać w ubranko. Warunek- zabiegi w tym samym budynku!
czego i Wam życzę 🙏
jak na razie, to mam spora zagwozdkę co zabrać, żeby mieć wszystko co niezbędne, a jednocześnie żeby torba nie była za ciężka
będę miała sporo przesiadek, a nie chciałabym za dużo dźwigać. Swoją drogą jestem ciekawa jak to robiły syrenki, które dojeżdżały pociągiem? Na pewno z Belli zdamy relację z pobytu coby innym Syrenkom było już łatwiej 
. Pierwsze co na pewno chciałabym przekazać innym Syrenkom to wiadomość żeby nie składały wniosków za szybko. Można składać do pół roku po operacji więc tak trzeba robić. Koleżanki z pokoju nie otrzymały tamponow borowinowych bo okres pomiędzy operacją a sanatorium był krótszy niż 6miesiecy. Jest to zabieg najważniejszy w naszej sytuacji i szkoda żeby się na niego nie załapać. Niestety w NFZ przydzielają wyjazdy o wiele za szybko i potem jest kłopot bo nie można mieć tamponów. A przydzielają tak szybko bo same składamy wnioski za szybko po operacji.

powoli szykuje się do powrotu do pracy.We wtorek idę do lekarza,zobaczymy czy zakończy leczenie?Cały czas czekam na przydział do sanatorium.Ogolnie czuje się dobrze,walczę tylko z niską hemoglobina .Pozdrawiam i obiecuje odzywać się co jakiś czas.Buziaki.
jestem po kolejnej kontroli i...wracam do pracy
już trochę tęskniłam bo kocham to co robię.Kolejla do sanatorium stoi w miejscu.Pozdrawiam Was!!!

jestem po wizycie u lekarza medycyny pracy i otrzymałam zdolność.Zaczynam tj wracam do pracy!!Dziękuję za każde dobre słowo,wsparcie itd.Jatoja życzę Tobie udanej sanatoryjnej kuracji i niezapomnianych chwil.Pozdrawiam serdecznie i do uslyszenia 

Powrót do Prawo do sanatorium - szpitala uzdrowiskowego, po operacji usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości