Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

może ktoś w tym czasie tez się wybiera....Jadę autem przez cała Polskę
mogę kogoś zabrać ze sobą po drodze 

byłam tam rok temu w tym samym terminie
Super pora na sanatorium. życze miłego odpowczynku
. W końcu az nie wierzę, ze wreszcie jest wyjazd. Tak sobie mysle, ze moze udałoby sie nam razem pojechac? Jak chcesz to odezwij sie do mnie na priv, moze sie wymienimy telefonami i na spokojnie pogadamy. Pozdrawiam wszystkie syrenki.
Kolejna para Syrenek pojedzie razem do sanatorium

a czas oczekiwania to ok 4 miesiace
kasiakkr czy skladalaś wniosek o zwykłe sanatorium, czy poszpitalne?
jak dostać szpitalne leczenie uzrowiskowe
. Jak jest odmowa to trzeba napisać odwołanie ….papier wszystko wytrzyma. Odpowiedź z NFZ, że na moją jednostkę chorobową sanatorium się nie należy. Po analizie wniosku …….moja Pani Doktor wpisała nieprawidłową jednostkę chorobową. Czy ja mam się znać jaka to jest jednostka chorobowa wg rozporządzenia Ministra Zdrowia.
. Nie minęło 3 tygodnie i mam wiadomość że wyjeżdżam do sanatorium 24 kwietnia . Powinnam się cieszyć , ale na 25 są kupione bilety na lot do wnuczki na I urodziny i 30 lat syneczka .
. Jednak trzymając się twardo , że papier wszystko wytrzyma napisałam prośbę o przełożenie terminu z powodu długo oczekiwanej wizyty w Poradni Endokrynologicznej. Niosę pismo do NFZ i miła Pani informuje mnie że ten powód nie przejdzie , ale proszę tu dopisać , że po terminie wizyty w Poradni jest gotowa Pani pojechać w każdym terminie i także zwraca się Pani z prośbą o zakwalifikowanie ponowne do kolejki na oczekiwanie sanatorium. Ręka mi się trzęsła z wrażenia dopisałam ci mi kobicina kazała i czekam znowu 30 dni .
huuuuuuraa
i co kochane Syrenki niech nam nie mówią, że sanatorium nam się nie należy.

Powrót do Prawo do sanatorium - szpitala uzdrowiskowego, po operacji usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość