Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

. no i tez dziwna sprawa z ta numeracja w kolejce. W pismie jest ze na czas wydruku jestem 495. A dzis jak weszłam zobaczyc to 506. Jakos dziwnie to rośnie... w góre, a nie maleje i badź tu mądry.....
. Wygląda na to że nie ma juz przyspieszonego trybu przyznawania....chodz jest to uzdrowiskowe leczenie szpitalne dorosłych, teoretycznie jako kontynuacja leczenia szpitalnego. Pozdrawiam wszystkie syrenki, a te czekajace na sanatorium szczególnie. 
ixi niestety jakies zamieszanie z tymi sanatoriami jest. Oby ci się udało załatwić nowy wyjazd. Rozumiem że to już normalne sanatorium a nie poszpitalne?
dziękuję za pozdrowienia. No ja uwazam ze chyba to nie jest prawda z tą ,,jednodniowa". Moze wkrecala po prostu☺. Kasia udanego pobytu☺

Oby się udało, a najważniejsze żeby pozbyć się zdrowotnego problemu, czego Ci z całego serca życzę
i cieplutko pozdrawiam 

Powrót do Prawo do sanatorium - szpitala uzdrowiskowego, po operacji usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość