Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

usunięta macica 1 marzec 2011.łódzkie..1965..

usunięta macica 1 marzec 2011.łódzkie..1965..

. Ale chciałabym też wszystko wiedzieć wcześniej, córcia chodzi do 6-tej klasy i przed nią te wszystkie durne testy - niby uczy się b. dobrze, te testy i tak nic nie znaczą w naszej miejscowości, ale na zebraniu wychowawczyni stwierdziła, że co miesiąc do raportu pójdą ... rodzice. Bo nie pilnują, nie motywują, nie zachęcają. Moja i tak ma wszystko w nosie, robi co chce, bo samo jej do głowy wchodzi i za nic ma moje upominanie, że musi systematycznie, pilnie itp. A na zebraniu czuję się, jakbym to ja miała na szkołę wy...
. Aaaa... wychowawczyni jest matematyczką i już nam zapowiedział, że co najmniej 1 raz w m-cu poświęci swój prywatny czas na pracę z klasą, by lepiej im poszło - ludzie - ten test do NICZEGO się nie liczy!!! (chociaż tego dziecku nie powiem))
a co do sanatorium to musisz się uzbroić w cierpliwość, bo numerka niestety nie podają przez telefon

Powrót do Prawo do sanatorium - szpitala uzdrowiskowego, po operacji usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość