Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
ale syrenki Vika ,Dorotka ,Olik są w tym dobre i na pewno Ci pomogą mi i innym syrenkom bardzo pomogły ,więc się nie martw bo strach ma wielkie oczy, trzymaj się wszystko będzie dobrze

Ja niestety nie pomogę Ci w rozszyfrowaniu wyników, bo się najzwyczajniej na tym nie znam, chciałabym jednak chociaż Cię pocieszyć jakoś .. ale tak naprawdę jak jesteś przerażona to na niewiele zdają się słowa pocieszenia. Ja na Twoim miejscu nie czekałabym na odległą wizytę tylko od razu ruszyła do lekarza po interpretację wyników i jakieś decyzję. Zawsze w takich wypadkach jak jest jakieś podejrzenie mówi się, że każdy dzień jest ważny i to bym powiedziała lekarzowi albo pani w rejestracji do którego próbowałabym dostać się poza kolejnością. Postaraj się jakoś opanować emocje, sama wiesz najlepiej co na Ciebie działa odprężająco i powodzenia. Będzie dobrze, musisz w to mocno wierzyć. 

trochę poszukałam w necie i dysplazja to zmiana przedrakowa, ale nie nowotwór i na pewno wymaga leczenia
a do poniedzialku musisz sie na sile zajac czym innym bo tu nie rak ale jakis wylew nie daj Boże grozi

a wiadomość jest dobra i tego się trzymajmy
ale staraj się myśleć już bardziej pozytywnie dla własnego dobra

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości