Czy ktoras z Was ma moze to stadium lub tez jest juz dawno po...
i czy moze ze mna popisac,bo mam kilka pytan
Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

ciekawy nick

bardzo dobrze, że tutaj trafiłaś, pytaj o co tylko chcesz, na pewno uzyskasz pomoc i wsparcie 

,

ja jestem świeżo po operacji miałam G2 ,też zastosowali u mnie brachyterapie, bo miałam nacieki na pochwie po otrzymaniu wyniku HP w piatek miałam ostatnią brache czuje sie dobrze
,tylko ja miałam brachyterapie po operacji ale może i skutecznie dają Ci przed zeby zmiejszyć guza pisz czytaj a zobaczysz że syrenki są tu bardzo pomocne i z nami razniej przejść przez to wszystko
Pozdrawiam 

nie chcę byc pesymistką ,ale czy nie chodzi czasem o to ,ze nie ma już terminu na operację w tym roku ?dlatego zalecają ci najpierw brachy?mam tylko nadzieję ,że nie z tego powodu nie robią ci szybciej operacji ?
Jestem .Ciesze sie że dotarłaś do nas mówiłam że dziewczyny zaraz odpiszą Ci konkretniej niż ja mogłam pomóc:)))
ja nie byłam usypiana przed żadną brachą kładłam sie na specjalnym łóżku lekarz przychodził zakładał mi aplikator i miałam robiony tomograf potem wieżli mnie na łóżku już na oddział gdzie naświetlają i czekałam dość długo aż obliczą parametry po czym przychodził technik podłańczał i same naświetlanie u mnie trwało 8 do 10 minut to nic nie boli też sie bałam
szukałam jakikolwiek wiadomości i tak oto trafiłam tu na forum
pozdrawiam i trzymam kciuki 

To bardzo ważne przy tej chorobie, więc powód do radości jest ogromny

przynajmniej lekarze tamtejsi 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość