Ale ja wiem że wszystko będzie dobrze, buziaki

Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

żebyś przyjechała i poznała osobiście to nasze wspaniałe dziewczę

. Tak sobie myślę, że gdyby było coś bardzo niepokojącego to nie zwlekaliby z leczeniem. Oni sami nie są pewni i nie potrafią jednoznacznie stwierdzić jaki jest stan faktyczny. Czasami bywa tak, że badanie trzeba ponowić, żeby właściwie ocenić aktualny stan zdrowia. Weź głęboki oddech i odsuń od siebie złe myśli, bo one nie pomagają. Życzę Ci, aby po kolejnym badaniu wątpliwości zostały rozwiane i żebyś dalej mogła spokojnie żyć
. Pozdrawiam cieplutko 
Pepe,Olikkk i Eli dziekuje za słowa wsparcia,odezwę się jeszcze.
Ewikaa niestety choroba moja też poprzestawiala u mnie wszystko
Postaram się póki co nie myśleć o najgorszym,jednak w marcu zrobię marker ca125 jeżeli będzie wysoki to będzie oznaczało ze się coś dzieje,i nie będę czekała do maja z badaniem.Tylko udam się na ponowną wizytę do IO niech działają wcześniej.Dziękuję za słowa wsparcia i pozdrawiam 

Marzenko staram sie celebrowac najlepiej jak umiem kolejne dni,chwile,momenty.Staram sie naprawde.Dziekuje dziewczyny za wszystkie dobre slowa ktore napisalyscie.
za dobre wyniki, wszystko będzie dobrze, postaraj się myśleć optymistycznie
ja wiem, łatwo się mówi.... Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia

Ewikaa i dobrze ze marker nie wykazał niczego,właściwie to nie marker tylko samo badanie hp.Mój przed operacja wynosił 430 obstawiali endometrioze albo nowotwór,niczego nie można było być pewnym.Dopiero badanie srodoperacyjne pokazało z czym mam do czynienia,hp tylko to potwierdził.Cieszę się ze u Ciebie wszystko dobrze i życzę długich lat w zdrowiu 
Basiu5 pozdrawiam i również życzę dużo zdrowia 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości