Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

Mario witaj przeczytałam twój post,coś się dzieje tylko nie wiadomo co.Jak najszybciej dzwoń do IO w Gliwicach i umawiaj się na wizytę,nie czekaj na wyznaczony termin ktoryasz wpisany w karcie.Zadzwoń albo Ty albo syn do rejestracji powiedz co się dzieje i przyspiesz wizytę,wierzę ze w takim przypadku wizyta będzie lada dzienPowinno być zlecone albo TK albo rezonans,trzeba działać,bo coraz to inne dolegliwosci (jak np to drętwienie nog)przez które upadła,muszą być wyjaśnione.Jeżeli są to skutki radio,niech to potwierdza i zleca odpowiednie leczenia..Dzwoncie jutro i umawianie wizytę,Mario napisz co udało wam się załatwić.Ja jutro jadę na kontrol.Ściskam mocno i trzymam kciuki,musi być dobrze.Pozdrawiam.

i całuję
życząc szybkiego rozwiazanią ciągnacego się problemu 

Marysiu też czekam na wiadomości co powiedzą lekarze.Pozdrawiam i trzymaj się.Z tym ciśnieniem to jak niskie źle,wysokie też nie dobrze.Mam nadzieję ze po wizycie będziesz wiedziała więcej i będziesz spokojniejsza.
, ja też miałam wysoką dawkę: 50 gy. Nigdzie jednak nie spotkałam się z opisem takiego odczynu popromiennego, a czytałam też obcojęzyczne strony, dlatego szczerze mam nadzieję, że to jednak nie to i tego Ci życzę. Jedź koniecznie do IO oraz do tego neurologa! a te skoki ciśnienia mogą wynikać ze zmiany leku na nadciśnienie (lub zastosowania nowego, nie wiem, czy brałaś wcześniej jakieś leki na nadciśnienie?), tak było u mojej mamy. Ustawienie leków nadciśnieniowych nie jest proste i lekarze często stosują metodę prób i błędów.
,po południu idę do neurologa to napiszę co mi powiedział pozdrawiam
. A jeśli chodzi o anginę, to skoro atakuje serce i stawy, to może i mózg.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość