Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

. Dostałam całą kartkę badań z krwi do wykonania, więc się okaże czego mi brakuje, a czego mam za dużo (np. glukoza, cholesterol).
.
Cóż mogę napisać? Trzymaj się. Będzie dobrze, tylko trzeba trochę czasu...

nadchodzący tydzień sponsoruje literka o jak onkologiczna konsultacja/poradnia. W srodę Mamcia jedzie na pierwszą wizytę w poradni onkologicznej z wynikiem hp po operacji. Pewnie zdecydują, co dalej.... Zawiezie ją moja siostra, bo ja o tej samej godzinie mam copółroczną wizytę u kardiolożki. Natomiast w piątek mam wizytę/konsultacje u gin onko. I tak szczęśliwie, że się odbędzie. Najpierw mój gin onko ciężko chory, więc byłam zarejestrowana do innej gin onko. 2 września miałam telefon , że doktor od września nie pracuje. I że szukają lekarza. Po tygodniu zadzwonili, że jest nowy gin onko i zaproponowali piątek właśnie.
.
i nie tylko 
i na szczęście

Tyle na Ciebie spadło, współczuję. Z czasem będzie lepiej, musisz przetrwać ten najgorszy czas. Trzymaj się dzielna Syrenko

miałam operację jakby nie patrzeć w ubiegłym roku i od czerwca ubiegłego gdy znalazł mi polipa ciągle jest coś ...
U Ciebie też wszystko się ułoży, jesteś coraz bliżej. 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości