a wynikami się nie martw będą dobre ,muszą być dobre
kto jak nie my Styneczko

Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

dla Ciebie. Bądź dzielna moja Herosko 

Spokojnej nocy dla wszystkich 

Czuję się dobrze, wyspałam się (robotnicy wysokościowi zaczęli stukać, pukać, wiercić ok. 8.00). Nic mnie nie boli, nie mdli. Teraz muszę logistycznie zaplanować działania na dziś, bo jutro z bólami nóg może być gorzej
Trudno mu się dziwić, bo całe życie podziwiał moje długie, potem średnie, potem półkrótkie za to gęste włosy 
. A w Syrenkowie są sprawdzone konkretne szampony, więc niebawem odzyskasz jeszcze bujniejsze włosy 
Oprócz męża, mamy i sąsiadki tylko z Wami miałam kontakt. Myślę, że inne koleżanki, kuzynki... czekają na kontakt z mojej strony. Zresztą tak mi to przekazały
Damy radę, co nas nie zbije to nas wzmocni 

i tak pozytywnie podchodzisz do całego procesu. Podziwiam Cię.
Ja wciąż czekam. Czekam na wynik hp po operacji, czekam na wizytę u gin-onko (z wynikiem), czekam co
dalej ze mną, czekam co z dalszym leczenie i w efekcie czekam , co z moją pracą. Rok temu zmieniłam pracę i mam umowę na czas określony do końca lipca. Od początku choroby mam bardzo duże wsparcie w pracy od ludzi, ale procedury, regulaminy, zarządzenia itp. (budżetówka) są bezduszne i dlatego się niepokoję. Wiem, że zdrowie najważniejsze, ale łatwiej by się dochodziło do zdrowia, gdyby sytuacja była klarowna i pewna. Przepraszam, że tu u Ciebie tak stękam. Dziś pochmurny dzień, może ten brak słońca tak źle na mnie działa. Tak czy inaczej życzę Ci spokojnego dnia
i dużo odpoczynku, a wszystkim syrenkom

a patrząc na Syrenki z podobnym, jak u Ciebie rozpoznaniem, tak jak i One, tak i Ty dasz radę

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość