Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

Mario witaj mam nadzieję,ze tę skutki popromienne u cb się zmniejsza.Jeżeli chodzi o koronografie mój tato miała ja robiona przy zawale serca a później była decyzja o bay-pasach.Zdrówka Mario. 
Witam czy są w grupie Panie które miały do czynienia z przepuklina pooperacyjna brzuszna.Pytam poniewaz od tygodnia odczuwam pobolewanie w okolicy tej mojej nieszczęsnej przepukliny,mam również wzdęcia.I tak się zastanawiam czy coś się zaczęło dziać złego,czy jest to wina przepukliny.Wizytę na onkologii mam 15 marca.Może któraś z Pan się wypowie?

Mario czy masz przy tej przepuklinie wzdęcia i bóle.Zaznaczę,ze nie jest to ból na który musze brać tabletki.W piątek idę do internista,zobaczę co powie.Oby to było spowodowane ta przepuklina a nie jakieś sprawy rakowe. Już się nakrecilam,ze woda mi się zebrała w brzuchu.Dziękuję Mario za odpowiedź.

Mario też tak masz przy przepuklinie?Zarejestrowalam się na piątek do internisty,onkologie mam w środę.Dam znać co mi lekarz powiedział,chcę jeszcze wykonać komplet badań.
Viki ja też zaraz pobiegłem jak wyczulam *guza*w brzuchu.Chirurg stwierdził,ze na razie nie ma potrzeby żeby operować.
Właśnie wróciłam.od lekarza,mam chodzić w pasie,na wzdęcia espumusan.Jeżeli będzie mi dalej dokuczala,operacja.Przy okazji skierowanie na badania,w poniedziałek się wybieram.
Mario no z tym łóżkiem to nic mi nie wspominał,moja przepuklina jest niewyczuwalna tzn w przypadku położenia na plecach nie czuć jej,nie mam żadnego wybrzuszenia.Dopiero kiedy wstaje wówczas kulka się pojawią,przy kaszlu,kichnieciu itd.Ba nawet na tk jej nie widać.Miałam robione usg i podczas badania lekarz kazał mi zakaslac, wtedy ja zobaczył.Jutro i pojutrze idę do pracy,zobaczę jak się będę czuła po.Mam nadzieję,ze dobrze.W ogóle chciałabym żebym.mogła pracować i wyniki w środę też były dobre.Mario ściskam.mocno i dziękuję za odpowiedzi 

Olikkk nie do końca ,ponieważ największy stres przede mną.Kontrola 15.03.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości