Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
fajnie, że się odezwałaś! 

Zakupiłam kiedyś 7 opakowań, ale nie pomogło, może za krótko, chociaż wydaje mi się że Wam to młodość pomogła 
, im jesteśmy starsze tym mniejsze zdolności naszego organizmu do samonaprawy i regeneracji. Ale ja nie o tym kochana, powiedz mi proszę ten grafik, w ulotce jest napisane ze przez 21 dni a później co drugi dzień przez pół roku, a Ty napisałaś coś takiego że 21 dni później 7 dni przerwy, następnie co drugi dzień przez 21 dni i znów tydzień przerwy pomimo iż co drugi dzień, dobrze to zrozumiałam?
Co u Ciebie? Jak biopsja tarczycy? I jak cytologia o której pisałaś w maju?

no jak o Tobie nie pamiętać😁 Napisz proszę jak kolejne u Ciebie wyniki. Ja też już wkrótce do kontroli się szykuję, tak się boję...o wyniki moje, że jest gorzej, albo że wydarzy się coś że kontrola się nie odbędzie w związku z obecną sytuacją, a uwierz, nam realne powodu żeby tak myśleć. Ktoś polecił mi globulki ze srebrem, tak bardzo chciałabym żeby było dobrze, muszę coś zrobić, bo teraz żyje od cytologii do cytologii😔Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości