. Trudno takie coś zlikwidować gdy się ciągle leży. Pozdrawiam cieplutko 
Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
. Trudno takie coś zlikwidować gdy się ciągle leży. Pozdrawiam cieplutko 

. Daje nadzieję, że wszystko jest do ogarnięcia. Teraz najważniejsze i najtrudniejsze, żeby nie dać jej zamknąć się w sobie. Chyba największa nadzieja jest w Tobie
. Wspieram Was duchowo i życzę pokonania choroby 
. 

.
. Miejmy nadzieję, że okres stagnacji będzie bardzo długi. A może choroba się nie rozwinie ...To takie moje trochę irracjonalne myślenie. Ale przecież wszystko jest możliwe
. Determinacja w walce z chorobą to wielka siła. Oprócz standardowego leczenia ważny jest odpowiedni styl życia, odpowiednia dieta i nastawienie psychiczne. To szalenie trudne, ale warte wysiłku.

. Miednica, brzuch cały sie "świeci" na PECIE, węzły chłonne pachwinowe... Dwa tygodnie temu miała robione markery nowotworowe i były w normie, niepodwyższone, wszystko ok., czy sciutko. Cholerstwo sie rozsiało w ciagu 2 tyg..
. Chora miałą mieć tylko radioterapię, ale w obecnej sytuacji zadecydowano o 6ciu kursach najsilniejszej chemii i dopiero potem radio, jeśli zmiany się wchłoną trochę/ zmniejszą...
. A ilez ta dziewczyna sama moze znieść? ma męża, fakt i na razie ją wspiera, ale osobiscie nie mam zaufanie do tego typa i nie podoba mi się charakter tego człwoieka. Nie wiem, na ile Monika będzie mogła na niego lcizyć.... Jest 200 km stąd, sama, ze świadomoscią umierającej matki ...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości