)
Ja dziś też odebrałam wyniki o których wyżej pisałam i są ujemne....wkoncu jakiś dobry wynik bo już zaczynałam się odzwyczajać;-) Nawet sobie zrobiłam badanie TSH bo było w promocji w ramach dnia kobiet i tez wyszło śliczniutko
Zapomniałam wspomnieć, żeby wynik na osobnej kartce mi napisali i teraz będą zdziwieni w szpitalu po co im daję badanie TSH
Okresu jak nie było tak nie ma.....chyba jednak będe przekładać termin:-( Ostatni okres w życiu....tak go kobiety nie cierpią, ale jak sobie pomyślę, że już go nie będzie to smutno jakoś..... yczę miłego popołudnia
Ps. Zarąbiste te buźki

. Powodzenia
. Pozdrawiam cieplutko 

)ale przy wycięciu macicy? Może ma to coś wspólnego z tą repozycją jajników....po okresie inaczej pracują....w każdym razie dzwoniłam dziś bo dostałam wkońcu rano krwawienie i termin przesunięto mi na przyszły tydzień....przynajmniej sobie domek wysprzątam na święta 
...poza tym coraz większa nerwówka z mojej strony, ale daję radę, z jednej strony chciałabym odwlekać w nieskończoność a z drugiej już mnieć to z głowy skoro i tak to trzeba zrobić....dopadają mnie wątpliwości czy na pewno nie będę żałować, że nie podjęłam ryzyka aby urodzić jeszcze jednego dziecka....szkoda mi strasznie mojej córeczki, że nie będzie miała rodzeństwa....jak nas- rodziców zabraknie to zostanie całkiem sama....ehhh-życie...