Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
Dzięki Wam płynę przez życie w swoim tempie, ale... nie jestem uwięziona w "swoim małym akwarium"
Razem łatwiej

fajnie że Stynko jesteś z nami na forum, że mamy to forum i że siebie mamy na tym forum 

Lekarz opisujący jest chory
Lekarze też chorują
No coś takiego 
Może z powodu czasowych krwawień z odbytu? Może z powodu powiększonego obwodu i nieco zniekształconego brzucha? Może to myśli o zmianach w płucach stwierdzonych rok temu? Do tego bóle kręgosłupa (odcinek piersiowy i lędźwiowy), ale to pewnie SKS i wysokie BMI.

Podobnie jak przy podejściu do egzaminów, występach publicznych, a nawet podróży

Tak Stynko, nie wkręcaj sobie niczego. Objawy o których piszesz, np.. krwawienie z wiadomego miejsca, są częstym zjawiskiem. Niekoniecznie z powodu raka. Brzunio, tkanka się czasem nierównomiernie układa, może to jakieś Twoje subiektywne odczucie?Że nierówno i dziwnie. Za dużo czytamy, myślimy, nakręcamy się. Taka natura. Będzie dobrze Stynko i tego się trzymajmy. Buziaki:) 

U mnie mammo też prawdopodobnie wyszło ok a doktorek kazał zapisac się jeszcze na USG. Jeszcze nie zrobiłam, bo brakowało personelu do wykonania badania. Chyba się starzeję - wcześniej nie kazali mi robić obu badań na raz. Jak tylko będzie można zrobię a co mi tam. 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości