Pozdrawiam Cię serdecznie i nie martw się kochana, będzie dobrze

Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
Pozdrawiam Cię serdecznie i nie martw się kochana, będzie dobrze

ale takie dziwne uczucie i pobolewania w trakcie oddawania moczu mam do dziś.
), że jestem kolejną osobą, która wstrzeliła się w tytuł wątku "jak w pysk" - Wygrywamy z rakiem
!!!!!!!!!!!!
zamówimy kemping na wrzesień, na sant angelo we Włoszech, potem Chorwacja...do tej pory nie chciałam zapeszać.....nie chciałam się rozczarować....ehhh - życie jest piękne!!!!!
(to oczywiście nie jest pożegnanie, bo tak troszkę zabrzmiało heheh, ale tak łatwo się mnie nie pozbędziecie
)

pora na świętowanie

gratuluję takich wspaniałych wieści, życzę dużo zdrowia i samych radości oraz udanych eskapad

.
Świętuj dziewczyno z mężem na całego, niech bombelki pstrykają z kieliszka
Planuj wakacje na całego - taka daleka podróż w cudowne i ciepłe miejsce to najlepsza nagroda za wszystko

Przesyłam moc buziaków
Przepraszam, że tak późno zajrzałam..

. Ja miałam całkowicie inne wyobrażenie tego zabiegu:) Dużaaa buźka dla Ciebie dzielna kobietko ( z każdym Twoim postem utwierdzam się o Twojej sile a jak już napisałaś o podciąganiu się na drążku to ...no naprawdę....ja wysiadam
) będąc zdrową chybabym nie potrafiła;-)
bo jak stwierdził są jeszcze przeszczepy.....naprawdę myślałam, że mu się pacjentki pomyliły.....a myślałam, że mnie już z niczym nie zaskoczy...trafił mi się dość specyficzny człowiek jako lekarz
....w każdym razie trzymam kciuki za Ciebie, aby kłopoty jak najszybciej się rozwiązały....poszły precz!!

za wiele informacji na raz i mi się zmieszały....
tak sie cieszę i przebieram "nozkami" bo już bym chciała zeby to było... A wokół jeszcze rożne inne sprawy... Pozytywne... Zapewniam... Moze nasza mała dwuosobowa szczęśliwa i Piekna rodzina sie powiększy
ale to jeszcze czasu i szczypta szczęścia potrzeba... Zobaczymy co życie przyniesie... Cieszę sie każdym dniem i każda chwila... Jestem bardzo szczęśliwa... Życie jest cudowne... Miłość to cud... Działa jak czarodziejska różdżka... Dużo zdrowia Wam życzę moje kochane... A to ze czasem sobie o mnie pomyślcie dodatkowo mnie cieszy... Buziale...
Tak, masz rację miłość uskrzydla i pozwala przenosić góry, dlatego tak wiele dobrego dzieje się w Twoim życiu
Życzę Ci, żeby to trwało bez końca, żebyś zrealizowała wszystkie plany i marzenia, no i z niecierpliwością czekam na tą najważniejszą w Twoim życiu dobrą wiadomość ....
Trzymam kciuki, żeby wszystko się powiodło 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości