Przede mną dwa dni bez promieni

Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

Mam nadzieję, że poradzę sobie z rolą kierowcy i pacjenta
Oby wyniki morfologii były ok 
korzystaj z orzeczenia!
Dużo zdrówka, szkoda, że nie masz kogoś, kto Cię podwiezie...Dasz radę, jesteś silna....

Nie chcę fatygować sąsiadki, bo i tak mnie często podwoziła, kiedy byłam bez sił
Jesteśmy zmęczeni przygotowaniami do remontu łazienki u rodziców. Co najgorsze to jeszcze przed nami

z Twoimi problemami żadnych jogurtów i ogranicz mleko i produkty mleczne. Najlepiej szyneczka, chude mięsko pieczone lub gotowane, ryż biały, bułeczki, białe pieczywo. Marchewka duszona, ziemniaczki. Ogranicz owoce do bananów, warzywa też ogranicz, szczególnie surowe. Jakieś ciasteczka typu biszkopty czy herbatniki, sucharki...gorzka czekolada i będzie dobrze. Może dziewczyny jecze coś dodadzą. Trzymaj się Styneczko
Gdybyś mieszkała bliżej, to bym zorganizowała męża, żeby Cię podwoził. A może ta Twoja sąsiadka chętnie Ci pomagała. Warto spytać. Wiem, że będzie Ci ciężko prowadzić samochód po naświetlaniach. 
Rosołu nie będzie, był wołowy w zeszłym tygodniu.Będzie kapusta kiszona z chrzanem,Dobra!

Mądra z Ciebie dziewczynka i grzeczna. Mam nadzieję, że czujesz się lepiej....

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości