Czyli jednak lepiej nie ciąć tej blizny, bo i tak odrasta? Mnie poza tym to cholerstwo strasznie swędzi 
Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
Czyli jednak lepiej nie ciąć tej blizny, bo i tak odrasta? Mnie poza tym to cholerstwo strasznie swędzi 

wezwałam pogotowie, bo nie byłam w stanie dojść nawet do łazienki. Powiedzieli, że to kamica żółciowa. Na razie wstrzyknęli mi jakieś przeciwbóle i rozkurczowe, i powiedzieli, żeby jak tylko poczuję się lepiej jechać na SOR. Ale nie uśmiecha mi się czekanie kilku godzin w poczekalni... na razie jeszcze wymiotuje i głowa mnie boli. Coś okropnego ta kamienica. Skąd to cholerstwo się przypałętało? Może jutro zdołam dojść do jakiegoś lekarza. Aneczko, i jak Twoja córka z tym sobie poradziła?
dobrze, że zadzwoniłaś
Kaliope, nie sprecyzowalam, ze kamica mojej corki jest nerkowa, ale ostre objawy, kiedy kamień przechodzi przez jakiś cienszy przewod są podobne. Kolka to kolka, czy od woreczka, czy od nerek. Trzeba jak najszybciej zrobić usg jamy brzusznej, mysle, że to sprawa albo lek rodzinnego albo chirurga. Zależy, jak duże są kamienie . Moja znajoma miała spore kamienie i jest już po laparoskopowym usunieciu woreczka. Dieta też Cię czeka, ale najpierw musisz wiedzieć, co Ci jest konkretnie. Jak będzie Ci słabo, wymioty, to albo jakaś pomoc wieczorowa albo sor. Musisz to wyjaśnić.

odezwij sie😯

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości