Jestem juz porysowana i zaliczylam pierwszy tatuaz w swoim zyciu
Radioterapie zaczynam 10.09. Pozdrawiam serdecznie
Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
Jestem juz porysowana i zaliczylam pierwszy tatuaz w swoim zyciu
Radioterapie zaczynam 10.09. Pozdrawiam serdecznie

, tez czytalam ten artykul , jestem wdzieczna za zainteresowanie,buziaki 
potem miałam jeszcze dwie brachyterapia, ale to był już pikus...

Dziekuje kochane Syrenki
, Sylwuniu bardzo Tobie dziekuje ,tyle czasu poswiecilas ,zeby mi odpisac ,dziekuje , niby wszystko wiem o radioterapii , jednak najlepiej posluchac Syrenek , ktore maja to za soba , bo np.moja pani doktor powiedziala, ze nabial moge jesc i jakiegos chudego kotlecika tez moge ,byle nie jesc ciezkich sosow, tlustych potraw .Troche sie martwie jak sobie poradze z tym siemieniem lnianym ,bo o tym tez mowila, jak to przelknac ?:) Mozna wymieszac z jakims jogurtem ? Powiedziala tez ,zeby przed naswietlaniem wypic szklanke wody zeby pecherz nie byl pusty , poniewaz pusty jest bardziej narazony . A czy podczas naswietlan mozna uzywac przypraw, sol, pieprz , ziola? No i najwazniejsze czy mozna jesc slodkie? A mozna pic kawe, ja jestem niskocisnieniowcem i jedna slaba kawke musze rano wypic ,bo bez tego ani rusz
dziekuje za wszystko ,sciskam ,buziaczki
i zycze wam duzo zdrowka
. Pozdrawiam Cie i zycze jak najmiej skudków ubocznych spisanych na liscie która zapewne dostaniesz lub dostałas. A jesli chodzi o siemie lniane. To ja sobie je kupiłam ale do dzis go nie próbowałam.

,ja mam blisko do szpitala ide pieszo niecale 10minut, czekam od 10 do 40 minut ,az wejde na naswietlania, narazie jest ok ,ale wiadomo to za krotko zeby cos sie dzialo,trzymajcie mocno za mnie kciuki i nie puszczajcie, sciskam Was i pozdrawiam

Jak juz czuje zapach siemienia to mam mdlosci,wiec szybko mieszam z herbatka lub soczkiem i siup ...wypite
nie jest to dobre,ale ja musze pogadac z lekarka ,bo zauwazylam ,ze po tym siemieniu mam takie jazdy w jelitach , a jak w sobote i niedziele nie pije ,to nie mam, moj organizm chyba nie przystosowany do "smarkow"
Sciskam
i caluje
Ps.jeszcze trzy tygodnie nasiwietlan....Powrót do Radioterapia, brachyterapia, chemioterapia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości