Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
no to witam bardzo serdecznie 

Pisz szybko co to znaczy te u mnie ok. , tym bardziej jak u Ciebie "ok" to chcemy to wiedzieć, bo lubimy dobre wieści. Pozdrawiam.

ja męczyłam się z mięśniakami dłuuuuuugo...... Lubię podróże,a to mnie wykanczało.. Spirala wypadła po kilku miesiącach, i tyle. W listopadzie miałam łyżeczkowanie macicy, miałam kurację Esmyą, pomogła trochę. W poniedziałek miałam operację usunięcia trzonu macicy z jajowodami. Nie ma co się szarpać, nie boję się, powikłań też nie, bo ich zwyczajnie nie będzie - to nie to samo co usunięcie całej macicy z jajnikami. Od zawsze męczyłam się z upławami, bezskutecznie - leki + dieta nico nie pomogły i liczę, że ta operacja zakończyła mój wstydliwy problem. 
Oszczędzaj się teraz, czas na odpoczynek i zwolnienie tempa życia 

i cieszę się, że jesteś z nami

Cieszę się że trafiłam na takie miejsce jak to wtedy kiedy miałam problem z akceptacją siebie i,,, dziury,,, w brzuchu pustki po czymś co było tylko i jedynie moje a ponieważ nie wszyscy wiedzieli jaką dokładnie miałam operację i co mi usunięto to też nie miałam z kim porozmawiać oczywiście od rodziny miałam i mam wielkie wsparcie tylko że to nie wystarczało cały czas czułam brak czegoś....... jednego razu wpisałam w wyszukiwarkę .... usunięcie macicy ..... wtedy to trafiłam na jeszcze na forum gazetowe po jakimś czasie odważyłam się tu napisać i spotkałam się z tak miłym powitaniem było to bardzo pozytywne zaskoczenie że tyle osób chociaż mnie nie zna to chcą pomóc doradzić i pocieszyć mogę śmiało powiedzieć że dzięki temu forum dzięki kobietką z którymi mogłam pogadać podzielić się radościami i smutkami , odzyskałam pewność w siebie przybyło optymizmu a teraz już prawie zapomniałam o tej przykrej operacji i wpadam tu żeby poczytać co słychać u innych. Tyle razy chciałam na zawsze rozstać się z tą stroną ale jakoś się nie udaje

i bardzo, bardzo się z tego cieszę

Teraz wiem, że to był błąd, że ujawniłam się dopiero PO operacji i to nie od razu
Za długo się czaiłam (taki czajnik ze mnie
)
Powrót do KSIĘGA GOŚCI - czy to forum Ci pomogło ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość