Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

Ja to już też mam, ostatnio z męzem usiedliśmy i zaczęliśmy wyliczać, co dolega, gdzie coś trzeba zaleczyć, a wszystko (no prawie) sypnęło się po 40tce
W czerwcu mam rehabilitację kręgosłupa a w lipcu sanatorium. 
oczywiście nie obyło się bez problemu, kto ma mnie przyjąć
ortopeda czy chirurg i w końcu zlitowała się moja pani reumatolog przyjęła mnie i tę wodę ściągnęła... sporo tego było
Teraz odpoczywam zawiniętą nogą w ubitej kapuście i posmarowanej żelem ketonalu i połkniętą przeciwbólową, też ketonal 
w przełyku czuję mocniej sznurek, aż mam odruch wymiotny
Jutro jadę do szpitala na konsultację trochę się denerwuję, nie daje mi spokoju, i ten lekarz foniatra był jakiś dziwny
jutro będzie nowy dzień nowe radości lub smutki 
pisałam do NEPTUNA i postarał się mnie włączyć, ale napisałam parę postów i koniec

jutro napiszę

jak, się okazało zerwał się jeden ze sznurków, którymi mam podwiązaną lewą fałdę głosową
W związku z tym szparę pomiędzy fałdami miałam, po operacji ponad 6 mm. zrobiła się 4 mm. i powstał obrzęk
to jest powód mojej duszności
jak na razie muszę nauczyć się funkcjonować, gdyż operować ponownie nie mogą, bo za krótki okres, od ostatniej operacji chyba, że dostałabym takich duszności co by zagrażało mojemu życiu. Jak na razie brać sterydy kontrola za 14 dni Fonochirurgi , Laryngologi i Foniatry, jakby wystąpiły silne duszności przyjechać do szpitala na ostry dyżur.

!!!
co to jest ? Grażynko słów mi zabrakło !!! sznurek się zerwał, a szlag by trafił ten sznurek !!! czy musiał się akurat Tobie zrywać ???? co jest 

Powrót do Przygotowały się z naszą pomocą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości