Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

a co do wstawania z łóżka, to trzeba się tego nauczyć, na pewno z dnia na dzień będzie coraz lepiej, ja po powrocie ze szpitala zamieniłam się z mężem stroną w łóżku, bo po tej stronie co do operacji spałam, po niej nie mogłam się podnieść, pozdrawiam i życzę dużo cierpliwości w powrocie do pełnej sprawności

witaj w domciu
i uważaj na siebie

.
Największy ból i ciągniecie z pieczeniem mam po lewej stronie w sumie to najbardziej mi dokucza. Dzisiaj mam ambitny cel jak najmniej leżeć i dreptać po mieszkanku. Mieśniaka miałam o wymiarach 130×90×70, w ciągu miesiąca podskoczył o 1,5 cm, i jak to Doktorek powiedział najwyższy czas był na niego bo zaczynał atakować pęcherz co zaczynałam odczuwać nie trzymaniem moczu. 

no i dzisiaj jakieś plamienia mi się pojawiły, ale podobno mogą się zdarzyć. Trzymam dietę jogurt sucharki, herbata bo na wodę już patrzyć nie mogę 
Musisz cierpliwie poczekać do zdjęcia szwów, a wtedy będzie już dużo lepiej

To ze próbujesz trochę chodzić to dobrze, zapobiega to zrostom, ruch jest wręcz wskazany. Oczywiście nie wolno się forsować, niczego podnosić. Z każdym dniem będziesz się lepiej czuła, wiem że już byś chciała by nic nie bolało ale musi się zagoić.
Powrót do Przygotowały się z naszą pomocą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość