Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

Grażynko zdrówka życzę

jak, już pisałam moje samopoczucie, jest średnie nadal mam problemy z oddychaniem, ale się nie poddaję

Tobie również życzę żeby wszystko się poukładało
zapisał leki i 10 x elektrostymulacje krtani na pilne...zaczynam od 20.04. w szpitalu.
chciałabym pojechać do tego szpitala, co mnie operowali i porozmawiać z lekarzem, który mnie operował..... co on na to? jak usłyszy moje duszenie i ciężką mowę 
Daj Boże żeby udało się jakoś to naprawić
i życzę szcześliwego zakończenia tej trudnej sytuacji 

powiem, tak głos mam, jest on zmieniony, w trakcie mówienia brakuje mi powietrza i jest mi ciężko mówić i oddychać. Przez nos, nie mogę nabrać powietrza chusteczka ciągle w ręku bo z nosa kapie. Wszystkie czynności, które wykonuję są dla mnie bardzo męczące. Najgorsze w tym przez całą noc wydobywam tak mocne chrapanie, że mnie to budzi, a mąż poszedł spać do drugiego pokoju, bo nie może spać, a przecież wstaje o 5 rano.
. Oprócz naprawy Twego stanu, operator powinien ponieść konsekwencje. Przytulam Cię mocno
. Walcz dalej
. Z chrapaniem też mam problem mimo, że nie miałam operacji tarczycy. Ale może powiększone płaty i guzy mają na to jakiś wpływ
.Powrót do Przygotowały się z naszą pomocą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości