Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

dobrze trafiłaś tu kobietki są wspaniałe
a forum super prowadzone
a to na szczęście

sama widzisz ze tutaj sie nabiera wiary,dziewczyny nie pozwola się zamartwiać,ja już jestem po wszystkim i też dużo dało mi to forum,pisz jak najczęsciej to napewno przyniesie ulgę.....pozdrawiam i zyczę samych dobrych wyników 

Michalindo
Ja zawsze sobie powtarzam, że nie jest na tyle źle, żeby nie mogło być gorzej ... I prawdą jest, że takie czarne myśli koniecznie należy z kimś przegadać, wypowiedzenie smutków zmniejsza napięcie, jak trzeba to pomodlić się, albo napić się wina, albo zakląć, albo iść na zakupy ... ale nie rób tego swoim dzieciom i nie trać uśmiechu na twarzy ... zapisz się na usg piersi, koniecznie dokończ wszystkie badania, idź na konsultacje do innego lekarza i jak najszybciej na to wyłyżeczkowanie i naprawdę postaraj się nie martwić na zapas ... wszystko będzie ok i na majowym spotkaniu będziemy się śmiać i mówić "a nie mówiłam, że strach ma wielkie oczy ":x Trzymaj się 

niż wczoraj, no i powiedziałam mu, czyja to zasługa. Jutro się odezwę (niezależnie od wszystkiego) po wizycie u lekarza. Ściskam mocno wszystkie syrenki.

bo kto to ten olikkk z którym tyle gadasz 
i spij dobrze 
nie będę się powtarzać, bo dziewczyny mają 100 % rację, już wiesz co należy robić i tego się trzymaj, działaj i zrób wszystkie potrzebne badania, a wszystko będzie dobrze, pozdrawiam i życzę dużo zdrowia

Powrót do Przygotowały się z naszą pomocą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość