Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

SYRENEK 
przeczytałam Wasze posty, dziękuję że poświęciłyście mi swój czas na opisanie jak to u Was było
ściskam Was dziewczyny 
A co do zakresu operacji, to musisz sama zdecydować, ja za sugestią lekarza z oddziału usunęłam wszystko, bo nigdy nie wiadomo co potem może się dziać i nie żałuję swojej decyzji
Teraz jestem w sanatorium i wracam dopiero po świętach, to Ty już będziesz w szpitalu, no i pracuję zawodowo i z czasem u mnie krucho, ale w razie pytań, to pytaj śmiało, na forum albo na PW
pozdrawiam bardzo serdecznie 

Doła złapałam, ryczę ciągle ,oj niech już będzie po... Pozdrowinka 

. Dasz radę, musisz, a powiedz sobie tak, że nikt za Ciebie nie pójdzie na zabieg kochana, musisz TY i TY musisz to przezyć i dasz radę

Pisałaś, że mieszkasz sama. Czy masz kogoś do pomocy, bo po operacji nie będziesz mogła dźwigać 

Ja się chyba samej operacji aż tak bardzo nie boję tylko tego co będzie po..(powikłania, menopauza itd) i to łącznie z tym co robię zarobkowo (niestety dużo dźwigania w pracy) Basiu, mam córkę w miarę możliwości będzie przyjeżdżała do mnie
życzę wszystkim zdrowych i spokojnych świąt
a gdyby któraś z dziewczyn miała mieć operację w Redłowie to byłam wczoraj pogadać z pielęgniarkami(b.miłe są)to sztućce i kubek swój
a tak na zupełnym marginesie to Morelada jest od Moreland&Arbuckle
fantastyczny blues, polecam dziewczyny na trudne chwile 

Nasze Anioły nie próżnują

Powrót do Przygotowały się z naszą pomocą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość